Revenind la cuvântul anului 2021 pentru mine a fost o propoziţie de altfel care suna cam aşa: make yourself seen. Recunosc că nu am prea revenit la ea pe parcursul anului. Am pus intenţia şi am uitat de ea. Dar vezi tu ce ţi-e cu intenţiile astea pe care o dată ce le lansezi în Univers, Universul ştie cum să-şi facă treaba. Ştii tu dacă îl şi laşi bineînţeles şi nu mai încerci să controlezi rezultatul.

Cumva privind retrospectiv îmi dau seama că la asta am lucrat aproape tot anul. La vizibilitate. Am lucrat la noul site, l-am lansat public, am dat şi primul meu interviu pe pagina Ioanei Budeanu, mi-am făcut pagina oficială business de Facebook şi Instagram, am lansat primul meu ghid gratuit Cum să-ţi descoperi darul.

Aşadar make yourself seen a transpărut în tot ceea ce am întreprins. Tare faină a fost călătoria, a fost cu ieşire mare din zona mea de confort, căci eu mă simt muult mai bine în spatele camerei de filmat decât în faţa ei. În traducere îmi place să spun despre mine că scriu mult mai bine decât vorbesc, iar expunerea nu e punctul meu forte. Dar am lucrat şi lucrez la asta şi cumva se simte mult mai bine.

Şi ca să nu vă mai ţin în suspans, cuvântul anului 2022 este EXPANSION. Bineînţeles ca în fiecare an mă gândesc ceva înainte de a-mi găsi cuvântul sau expresia anului următor. Întotdeauna fac introspecţie înainte să-l găsesc şi să mă gândesc dacă e cel potrivit. Acuma că I truly did make myself seen în 2021, pentru 2022 hai să ne şi expandăm. Am învăţat atâtea în 2021 ăsta care a fost un profesor exigent şi unul blând deopotrivă. M-a provocat uneori peste ceea ce mintea me a putut cuprinde şi înţelege şi m-a forţat să găsesc soluţii la minut. Mi-a servit nişte lecţii de nu am ştiut cum să-mi mai adun piesele de pe jos, dar mi-a adus şi viziune, vizibilitate, oameni faini pe care vreau să-i păstrez şi realizări deopotrivă.

Însă pentru 2022 mi-aş dori expansiune. Expansiune în locurile în care încă mi-e teamă să ajung. Expansiune în domeniile pornite şi care au stagnat în 2021 sau în cele pe care nu am avut curajul să le explorez îndeajuns. Expansiune în proiectele pe care din varia motive le-am amânat pentru la anul. Expansiune acolo unde în trecut am văzut imposibilul şi acum îmi dau seama că se poate.

Vă îndemn ca la începutul fiecărui an să vă găsiţi cuvântul sau expresia care să vă ghideze tot anul. Şi da, lăsaţi-vă ghidaţi de el. Eu cred că va şti bine cum să vă orienteze şi încotro să vă poarte!

An Nou cu bucurie!

Ioana

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *