La ceas de seară citesc Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason. Mă reped să iau un creion să subliniez o frază să nu o pierd din vedere. Şi anume fraza suna cam aşa: “În cele din urmă, am aflat care era adevăratul vinovat – obiceiul de a amâna mereu lucrurile, de a nu trece niciodată la acţiune atunci când trebuia.”  Şi îmi vine în minte produsul meu la care am lucrat cu atâta râvnă încă din decembrie 2020 şi începutul de an nou şi pe care l-am abandonat temporar. Şi ca să-l mai scot pentru la anul acum e prea târziu. Cumva simt păreri de rău, pe de altă parte îmi apare temerea că nu se va vinde. Interesant este că nu m-am gândit niciodată că nu se va vinde până când nu mi-a sădit temerea asta cineva cu care am împărtăşit ideea. Acel: Numai să se vândă îmi răsună adeseori în urechi. Curios cum până atunci nu mi-am pus problema niciodată că nu va acea succes pentru că ştiu că este un produs muncit, va ajuta şi va aduce valoare în viaţa oamenilor. Interesant cum oamenii sădesc în noi îndoieli. Dar de atunci m-am gândit şi la asta şi a rămas acolo undeva o îndoială.

Revin pe canapea şi îmi apare pe telefon un video de la minunata Mel Robbins cu titlul: What if it all works out? Am rămas uimită pentru că mesajul de la Mel Robbins era din nou pentru mine. Pentru ăştia ca mine care gândesc prea mult înainte să acţioneze.

Şi uite cum se leagă mesajul primit de fraza de mai sus din carte. Şi uite cum Universul ăsta lucrează tot timpul în favoarea ta şi îţi readuce aminte Să ai Încredere când te îndoieşti. Îţi vin mesajele potrivite la momentul potrivit. Tocmai când mi-a încolţit gândul că nu mi se va vinde produsul, Universal parcă bate uşor la uşă, şi cu nişte ochi zglobii şi bucuroşi îmi spune cu entuziasm: What if it all works out?!

Interesant mesaj pentru 09.09.2021

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *