Nou An, cu zi de nume, şi bucurie să fiu în centrul atenţiei măcar pentru o zi! În centrul de atenţie al altora, ca recunosc pentru mine sunt centrul atenţiei, în fiecare zi. Puţin egocentrism nu strică! Recitisem azi ce scriam prin 2019 despre cuvântul anului. De ceva vreme mă gândesc la cuvântul care mă va ghida în anul 2021. Ca niciodată l-am ales deja. Şi rar se întâmplă să nu trec prin furcile caudine înainte de a-l alege, cu temeri că nu voi primi inspiraţie să-l aleg, că după ce-l aleg nu e cel potrivit…ştiţi voi, usual stuff, de care cu toţii avem parte.

Anul ăsta mă va ghida nu un singur cuvânt, ci o alăturare de trei cuvinte (l-am vrut din unul, dar nu a ieşit), şi va suna cam aşa: make yourself seen.

Mda, aşa înfricăşător cum sună şi este pentru mine. Să mă fac văzută. Nu e un lucru cu care am fost obişnuită, îmi place discreţia. Dar am simţit că acel con de umbră în care îmi plăcea să trăiesc nu aduce multe beneficii, dacă vreau ca scrisul meu să ajungă la cât mai multă lume. Ca atare, este un risc pe care vreau să mi-l asum şi nu numai. Îmi doresc ca produsele ce urmează a prinde contur anul acesta să ajungă să fie folosite de cât mai multă lume, şi ca să se întâmple asta, trebuie să le fac văzute.

Şi eu da, trebuie să mă las văzută. Poate nu va mai fi suficient doar să scriu, va trebui să fiu văzută în carne şi oase, în poze şi poate în live-uri chiar. E o experienţă pe care vreau să o trăiesc, nu ştiu de pe-acum cum va fi, va fi o reală ieşire a mea din zona de confort.

Sunt curioasă pe parcursul anului cum voi evolua sub acest cuvânt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *