Cum să începi anul în bucurie care te lasă fără glas.

Păi cum să nu povestesc eu şi să las mărturie ziua de ieri? Cum să nu povestesc despre cum să primeşti muuult mai mult decât ai cerut? 08.01.2021 tocmai când a intrat Mercur retrograd în semnul meu, pentru mine a fost o minune de zi, zi din aceea rară.

Îmi încep ziua de ieri de dimineaţă citind la cafea ultimul mail de la Ioana Budeanu în mini-cursul Şcolii ei de Digital Nomads la care m-am înscris. Pe Ioana am descoperit-o în mediul on-line, am visat în povestile ei de travel despre Bali, am “călătorit’ cu gândul pe unde a fost şi ea, rămânând faptul că mi-aş dori să o cunosc personal, cândva. Ba mai mult, la începutul anului 2020, după lansarea blogului meu Ioanei i-am cerut părerea despre blog, despre scrisul meu.

De la primul mail m-a cucerit. Cu totul. Când i-am citit mailul mi-am zis Se întâmplă. Habar n-aveam ce. Nici acum nu prea ştiu. Dar mă gândeam serios deja că îmi doresc să mă înscriu la Şcoala ei de Digital Nomads.

Şi la finalul mailului Ioana face un discount la cursul ei. Suna deja prea tentant! 08.01. era ultima zi, m-am gândit să-I scriu repede să întreb dacă mai era valabil, daaar şi dacă nu mai era, tot urma să mă înscriu (când vreau ceva tare, tare, recunosc că nu privesc înapoi). Trimit mailul şi aştept frenetic mailul de la ea. Mă uit de câteva ori să văd dacă a răspuns. Nimic. Şiiii vine mailul. Ioana a scris că a citit Dialog şi a lăcrimat. Oare chiar a reuşit să o impresioneze ceva scris de mine?! Mă bucur cu toată fiinţa mea. Ziua s-a oprit în loc. Nimic nu a mai contat. Toată ziua mailul ei mi s-a derulat prin minte. Ba mai mult, i l-am citit unui colaborator…şi nuu fac din-astea. La întâlnirea avută cu un client nu m-am putut concentra. Pluteam, şi am lăsat emoţiile să vină, să curgă.

Seara târziu văd că am primit un pachet special de la Ioana, Pachetul VIP. La cât de entuziasmată am fost nimic nu a mai contat. Deschid pachetul să văd ce am primit în el. Îl răsfoiesc mă sperii şi îl închid. E prea mult îmi spun… îl redeschid şi mă tot minunez… aveam toate cursurile ei în acest pachet. Parcă a ghicit câtă nevoie aveam de ele şi de prezenţa şi ajutorul ei. Cred că mă uit la Make money your friend de luni bune zile.

Mai spun ceva. La început de an, după câteva tentative eşuate de lucru la blog mi-a trecut gândul că am eşuat lamentabil la partea asta, parcă ceva şi nimic nu se lega, parcă toate colaborările se destrămau încet şi sigur. Şi m-am oprit. Ceva nu era bine. Mi-am zis că îmi doresc să lucrez cu o singură persoană la blog. Mă săturasem de multe şi diverse colaborări. Ce-mi place când se-ntâmplă lucrurile când te aştepţi mai puţin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *